[smartslider3 slider=2]

Zoekt u een schilderij met een vrouw erop?

Bekijk de volledige Artwork collectie

Waardevaste schilderijen (met een vrouw)

Zoekt u een kunstwerk om bij u in de woning op te hangen? Bent u daarom op zoek naar een schilderij met een vrouw erop? Wellicht is de kunst van Jack Liemburg wat voor u! Jack is een gerenommeerde kunstenaar die de afgelopen tien jaar zowel in Nederland als op internationaal gebied snel een naam heeft weten op te bouwen. Zijn kunstwerken combineren fotografie met schilderkunst op grote linnen doeken. De stijl van Jack is uniek en authentiek. Met moderne, kleurrijke en dynamische schilderijen weet Jack zich te onderscheiden van andere kunstenaars. Zijn werk wordt goed op galerijen gewaardeerd, en is dus erg waardevast. Als u op zoek bent naar een schilderij met een vrouw erop kunt u zijn werk op de website bekijken. De schilderijen kunnen online besteld worden, waarop u het kunstwerk gratis op locatie bezorgd krijgt. Ook wordt het ophangen voor u verzorgd en ontvangt u na 5 jaar een inruilgarantie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de kunst van Jack in zijn galerij te bekijken. Om daarvoor een afspraak in te plannen kan telefonisch contact opgenomen worden via 06 19947417.

Neem een kijkje binnen de Jacksart Galerij

Een schilderij met een vrouw erop, persoonlijk voor u gemaakt

Jack maakt zowel vrije werken als schilderen op bestelling. Als u op zoek bent naar een schilderij met een vrouw erop kunt u deze specifiek door Jack laten maken. Jack levert jaarlijks ergens tussen de 200 en 300 kunstwerken op, en is ook door diverse bekende Nederlanders ingeschakeld voor een persoonlijk kunstwerk. Zo hebben Formule 1 coureur Max Verstappen en ook voetballers Danny en zoon Daley Blind een schilderij van Jack in hun woning hangen. Weet u niet goed wat voor kunst bij u thuis zou passen? Dan kunt u Jack ook vragen om bij u thuis langs te komen voor persoonlijk advies over kunst bij uw interieur. Hij kijkt dan onder andere welke kleuren en styling goed tot hun recht komen in uw huis.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Over Jack

Ongeveer 10 jaar geleden besloot Jack Liemburg dat hij genoeg had van zijn huidige baan en dat het tijd was voor een carrièreswitch. Hij was altijd al een creatieveling en logischerwijs besloot hij dan ook zijn geluk op de proef te stellen in de kunstwereld. In relatief korte tijd heeft hij met zijn werken naam weten te maken. Door fotografie met schilderkunst te combineren levert Jack kunst dat staat voor rauwe schoonheid. Een schilderij (met een vrouw) van Jack zit vol met kleur, barst van de energie en dynamiek, is fantasierijk en soms eigenlijk bijna niet te volgen. Het is bijna alsof u als kijker even in een andere wereld gezogen wordt. Toch zorgt het fotografische aspect ervoor dat de realiteit nooit ver weg blijft. Dat maakt de unieke kunst van Jack erg fascinerend.

Bezoek Jack’s galerij van 800 m2!

Een schilderij met een vrouw erop gezocht? Benieuwd naar de werken van Jack? Of wilt u een afspraak inplannen voor persoonlijk advies over kunst dat bij het interieur in uw woning past? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 19947417, of een bericht te sturen via het contactformulier op de website.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!