Zoek je een schilderij met een vrouw erop?

Bekijk de volledige Artwork collectie

Waardevaste schilderijen (met een vrouw)

Zoek je een kunstwerk om bij je in de woning op te hangen? Ben je daarom op zoek naar een schilderij met een vrouw erop? Wellicht is mijn kunst wat voor jou! Ik ben Jack Liemburg, een kunstenaar die de afgelopen tien jaar zowel in Nederland als op internationaal gebied een naam heeft mogen opbouwen. Mijn kunstwerken combineren fotografie met schilderkunst op grote linnen doeken. De stijl die ik hanteer is uniek en authentiek. Met moderne, kleurrijke en dynamische schilderijen weet ik me te onderscheiden van andere kunstenaars. Mijn werk wordt goed op galerijen gewaardeerd, en is dus erg waardevast. Als je op zoek bent naar een schilderij met een vrouw erop kun je mijn werk op de website bekijken. De schilderijen kunnen online besteld worden, waarop je het kunstwerk gratis op locatie bezorgd krijgt. Ook wordt het ophangen voor je verzorgd en ontvang je na 5 jaar een inruilgarantie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om mijn kunst in mijn galerij te bekijken. Om daarvoor een afspraak in te plannen kan telefonisch contact opgenomen worden via 06 19947417.

Neem een kijkje binnen de Jacksart Galerij

Een schilderij met een vrouw erop, persoonlijk voor u gemaakt

Ik maak zowel vrije werken als schilderen op bestelling. Als je op zoek bent naar een schilderij met een vrouw erop kun je deze specifiek door mij laten maken. Ik lever jaarlijks ergens tussen de 200 en 300 kunstwerken op, en ben ook door diverse bekende Nederlanders ingeschakeld voor een persoonlijk kunstwerk. Zo hebben Formule 1 coureur Max Verstappen en ook voetballers Danny en zoon Daley Blind een schilderij van mij in hun woning hangen. Weet je niet goed wat voor kunst bij jou thuis zou passen? Dan kun je mij ook vragen om bij je thuis langs te komen voor persoonlijk advies over kunst bij je interieur. Ik kijk dan onder andere welke kleuren en styling goed tot hun recht komen in jouw huis.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Jack Liemburg

Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik dat ik genoeg had van mijn huidige baan en dat het tijd was voor een carrièreswitch. Ik was altijd al een creatieveling en logischerwijs besloot ik dan ook mijn geluk op de proef te stellen in de kunstwereld. In relatief korte tijd heb ik met mijn werken naam weten te maken. Door fotografie met schilderkunst te combineren lever ik kunst dat staat voor rauwe schoonheid. Een schilderij (met een vrouw) van mij zit vol met kleur, barst van de energie en dynamiek, is fantasierijk en soms eigenlijk bijna niet te volgen. Het is bijna alsof je als kijker even in een andere wereld gezogen wordt. Toch zorgt het fotografische aspect ervoor dat de realiteit nooit ver weg blijft.

Bezoek Jack’s galerij van 800 m2!

Een schilderij met een vrouw erop gezocht? Benieuwd naar mijn werken? Of wil je een afspraak inplannen voor persoonlijk advies over kunst dat bij het interieur in je woning past? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 19947417, of een bericht te sturen via het contactformulier op de website.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!