[smartslider3 slider=2]

Een schilderij in opdracht laten maken

Bekijk de volledige Artwork collectie

Schilderij in opdracht door Jack Liemburg

Houdt u van kunst en wilt u thuis iets aan de muur hebben hangen dat speciaal voor u gemaakt is? Wilt u daarom een persoonlijk schilderij laten maken? Jack Liemburg is een gevestigde kunstenaar die voor u een schilderij in opdracht kan maken. Als kunstenaar is het Jack gelukt om in niet al te lange tijd een naam op te bouwen zowel in Nederland als daarbuiten. Dat lukte hem met zijn unieke stijl, waarbij hij fotografie met schilderkunst combineert op grote linnen doeken. Dit zorgt voor een uniek en authentiek resultaat. Jack’s werken zijn modern, vol met kleur, dynamisch en anders. Ze zijn waardevast en worden steevast goed gewaardeerd door galerijen. Als u Jack inschakelt voor een schilderij in opdracht kunt u uw eigen ideeën aanleveren, voorkeuren voor thema’s of beeldmateriaal doorgeven of andere wensen doorgeven waar hij rekening mee zal houden. Als uw opdracht klaar is krijgt u het schilderij gratis op locatie bezorgd en wordt deze ook voor u opgehangen. Benieuwd naar de eerdere werken van Jack? Kom dan langs in zijn unieke galerij! Bel gerust naar 06 19947417 voor meer informatie.

Een schilderij in opdracht, voor een uniek en persoonlijk kunstwerk

Een schilderij in opdracht laten maken kan erg mooi zijn als herinnering aan een bepaald moment dat in uw leven plaatsvond. Het kan natuurlijk ook leuk zijn om iemand cadeau te geven, misschien wel voor een unieke situatie. Het kunstwerk kan namelijk zo persoonlijk gemaakt worden zoals u zelf wilt. Jack heeft in het verleden persoonlijke kunstwerken mogen maken voor diverse bekende Nederlanders, waaronder Max Verstappen en Danny en Daley Blind. Naast persoonlijke schilderijen verzorgt Jack ook advies aan huis. Hij kan langskomen op locatie om u te adviseren over kunst die goed bij uw interieur past.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Impressie van de Jacksart Gallery in Apeldoorn

Over Jack

10 jaar geleden besloot Jack Liemburg dat het tijd was voor een carrièreswitch. Hij had genoeg van zijn baan en wou iets met kunst en creativiteit doen. Jack is een kunstenaar die fotografie met schilderkunst in zijn eigen unieke stijl verweeft. Dat levert kunstwerken op die rauwe schoonheid uitstralen. Door veelvuldig van kleur gebruik te maken zijn de werken van Jack energierijk en dynamisch, fantasievol en onnavolgbaar. Als kijker bevindt u zich even in een andere wereld, hoewel de realiteit vanwege het fotografische aspect nooit heel ver weg ligt. Een schilderij in opdracht van Jack is even fascinerend als persoonlijk.

Bezoek de galerij van 800m2!

Wilt u een persoonlijk kunstwerk laten maken? Bel dan gelijk met Jack om verder te informeren over een schilderij in opdracht! Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan zijn galerij in Apeldoorn, of voor een adviesgesprek op locatie. Jack komt dan bij u langs om u advies te geven over kunst dat bij uw interieur past, en over uw wensen met betrekking tot uw persoonlijke kunstwerk. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06 19947417 of het contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!