Een schilderij in opdracht laten maken

Bekijk de volledige Artwork collectie

Schilderij in opdracht door Jack Liemburg

Hou je van kunst en wil je thuis een mooi schilderij aan de muur hebben hangen dat speciaal voor jou gemaakt is? Kies dan voor een persoonlijk schilderij door Jacksart!

Jack Liemburg is een gevestigde en bekende kunstartiest die voor jou een schilderij in opdracht kan maken.

Als kunstenaar heb ik sinds mijn overstap naar de kunstwereld in relatief korte tijd een naam mogen opbouwen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Dat lukte mij met mijn eigen stijl, waarbij ik fotografie met schilderkunst combineer op grote linnen doeken. Dit zorgt voor een uniek en authentiek resultaat. Mijn werken zijn modern, vol met kleur, dynamisch en uniek. Ze zijn waardevast en worden steevast goed gewaardeerd door galerijen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je mij inschakelt voor een schilderij in opdracht kun je je eigen ideeën aanleveren, voorkeuren voor thema’s of beeldmateriaal doorgeven of andere wensen doorgeven waar ik rekening mee zal houden.

Als je opdracht klaar is krijg je het schilderij gratis op locatie bezorgd en wordt deze ook voor je opgehangen. Benieuwd naar mijn eerdere werken? Kom dan langs in mijn unieke galerij! Bel gerust naar 06 19947417 voor meer informatie.

Een schilderij in opdracht, voor een uniek en persoonlijk kunstwerk

Een schilderij in opdracht laten maken kan erg mooi zijn als herinnering aan een bepaald moment dat in je leven plaatsvond. Ook is het leuk om iemand een persoonlijk schilderij cadeau te geven, misschien wel voor een speciale situatie. Het kunstwerk kan namelijk zo persoonlijk gemaakt worden zoals je zelf wilt. Ik heb in het verleden persoonlijke kunstwerken mogen maken voor diverse bekende Nederlanders, waaronder Max Verstappen en Danny en Daley Blind. Naast persoonlijke schilderijen verzorg ik ook styling advies aan huis. Ik kan langskomen op locatie om je te adviseren over kunst die goed bij je interieur past.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Impressie van de Jacksart Gallery van 800m2 in Apeldoorn

Jack Liemburg

Mijn naam is Jack Liemburg. Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor een carrièreswitch. Ik had genoeg van mijn baan en wou iets met kunst en creativiteit doen. Ik ben een kunstenaar die fotografie met schilderkunst in mijn eigen unieke stijl verweeft. Dat levert kunstwerken op die rauwe schoonheid uitstralen. Door veelvuldig van kleur gebruik te maken zijn mijn werken energierijk en dynamisch, fantasievol en soms onnavolgbaar. Als kijker bevind je je even in een andere wereld, hoewel de realiteit vanwege het fotografische aspect nooit heel ver weg ligt. Een schilderij in opdracht is erg bijzonder en persoonlijk.

Laat een schilderij in opdracht maken

Wil je  een persoonlijk kunstwerk laten maken? Bel dan gelijk om verder te informeren over een schilderij in opdracht! Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan mijn galerij in Apeldoorn, of voor een adviesgesprek op locatie. Ik kom dan bij je langs om advies te geven over kunst dat bij je interieur past, en over je wensen met betrekking tot een persoonlijke kunstwerk. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 06 19947417 of het contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Vraag meer informatie aan

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!