Schilderij in opdracht laten maken door Jacksart

Hou je van persoonlijke, moderne kunst en wil je een schilderij in opdracht laten maken? Mijn naam is Jack, de kunstenaar achter Jacksart, en ik ga maar al te graag aan de slag met een schilderij wat precies bij jou/jullie past.

Laat een persoonlijk schilderij in opdracht maken waar je elke dag met plezier naar kijkt.

Schilderij in opdracht voor fam. BlindAls kunstenaar heb ik sinds mijn overstap naar de kunstwereld in relatief korte tijd een naam mogen opbouwen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Dat lukte mij met mijn eigen stijl, waarbij ik fotografie met schilderkunst combineer op grote linnen doeken. Dit zorgt voor een uniek en authentiek resultaat. Mijn werken zijn modern, vol met kleur, dynamisch en uniek. Ze zijn daarnaast waardevast en worden steevast goed gewaardeerd door galerieën.

Persoonlijk schilderij in opdracht laten maken?

Schilderij in opdracht voor Glennis GraceEen persoonlijk kunstwerk is een prachtige herinnering aan een mooi moment of een bijzondere situatie die in jouw leven plaatsvond.

Ik heb in het verleden persoonlijke kunstwerken mogen maken voor diverse bekende Nederlanders, waaronder Max Verstappen, Danny en Daley Blind en Glennis Grace.

Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan je gezin met de kinderen, hartstochtelijke momenten, of ter nagedachtenis aan een dierbare overledene. Ik zie ook vaak dat mensen een persoonlijk schilderij cadeau geven aan een dierbare ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van je eigen wensen/ideeën, beeldmateriaal of op basis van een bepaald thema maak ik speciaal voor jou een persoonlijk schilderij.

Als je kunstwerk klaar is dan zorg ik dat deze gratis bij jou wordt thuisbezorgd en opgehangen. Ben je benieuwd naar mijn eerdere werken? Bekijk de collectie online of kom langs in mijn kunst galerie in Apeldoorn! Bel gerust naar 06 19947417 voor meer informatie.

Schilderij in opdracht voor je organisatie

Je kan ook een uniek schilderij laten maken voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsjubileum, die ene sympathieke collega, een bedrijfsovername of het vertrek van een directie lid. Of het nu persoonlijk of zakelijk is, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een persoonlijk schilderij op maat van Jack is al mogelijk vanaf 2.500,-

Schilderij in opdracht voor Tanja

Familie schilderij in opdracht laten maken?

Wil je graag een origineel familie portret laten maken door een kunstschilder? En jullie prachtige familie op unieke wijze laten vastleggen op het doek? Met veel plezier zorg ik ervoor dat jullie familie wordt vereeuwigd aan de hand van een uniek kunstwerk.

Schilderij in opdracht laten maken op locatie?

Als je graag een schilderij op locatie wil laten maken dan kom ik graag bij je langs. Neem gerust contact op om alvast je wensen aan te geven. Ik informeer je graag over de vele mogelijkheden.

Naast persoonlijke schilderijen verzorg ik ook styling advies aan huis, zodat de kunst goed afgestemd wordt op jouw persoonlijke inrichting. Ik kan langskomen op locatie om je te adviseren over kunst die goed bij je interieur past.

Impressie van de Jacksart galerie in Apeldoorn

Over Jack Liemburg

Mijn naam is Jack Liemburg. Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor een carrièreswitch. Ik had genoeg van mijn baan en wou iets met kunst en creativiteit doen. Ik ben een kunstenaar die fotografie met schilderkunst in mijn eigen unieke stijl verweeft. Dat levert kunstwerken op die rauwe schoonheid uitstralen. Door veelvuldig van kleur gebruik te maken zijn mijn werken energierijk en dynamisch, fantasievol en soms onnavolgbaar. Als kijker bevind je je even in een andere wereld, hoewel de realiteit vanwege het fotografische aspect nooit heel ver weg ligt. Een schilderij in opdracht is erg bijzonder en persoonlijk.

Laat een schilderij in opdracht maken

Wil je een persoonlijk schilderij laten maken? Neem dan contact op met Jack Liemburg, of bezoek de kunst galerie in Apeldoorn. Graag bespreek ik jouw specifieke wensen en de vele mogelijkheden. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 06 19947417 of het contactformulier in te vullen.

De kunstgalerie is gevestigd op de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn.

Impressie van mijn artwork collectie

Bekijk de volledige collectie online

error: Content is protected !!