Pop Art schilderijen van Jacksart

Ben je dól op pop art schilderijen en wil je niets liever dan pop art kunst in je huis hebben hangen? Die droom kan zo werkelijkheid worden. Bij Jacksart kan je namelijk een pop art kunstwerk geheel op maat laten maken. Of je nu een schilderij in een bepaald thema of op basis van een idee wilt hebben: ik, Jack, kan het voor je verwezenlijken.

Pop art schilderijen met persoonlijk beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal die je in het schilderij verwerkt wilt zien? Geef dat gerust aan mij door, ik ga ermee aan de slag. Zo krijg je een schilderij die niemand anders heeft: 100% uniek en persoonlijk.

Pop art schilderijen als persoonlijk cadeau

Je kan bij mij ook pop art kopen voor iemand anders. Is je partner fan van deze vorm van kunst en is hij of zij binnenkort jarig? Dan is het geven van een pop art schilderij een prachtig cadeau. Je maakt het cadeau nóg persoonlijker door bijvoorbeeld het gezicht van je partner te laten verwerken in het schilderij. Alles is mogelijk!

Je kan van ieder kunstwerk een uniek en bijzonder eindresultaat verwachten, gehuld in mijn typerende stijl. Bekijk mijn online galerij voor voorbeelden!

Jacksart: jouw kunstenaar voor Pop Art

Of je nu een mooi pop art schilderij of uniek kunstwerk wenst: Jacksart geniet van het maken van ieder kunstwerk. Het verwerken van jouw wensen en ideeën in een schilderij gemixt met mijn stijl is iedere keer weer een leuke ontdekkingstocht.

Mijn naam is Jack Liemburg en ik ben al tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Ik vertaal alledaagse thema’s op grote linnen doeken, dit doe ik op geheel eigen wijze. Zo vertaal ik mijn eigen gevoelens en denkbeelden in kleurrijke creaties. Deze hebben altijd een hoog herkenbaarheidsgehalte!

Eigen fotografie in Pop Art schilderijen

Kijk je naar mijn schilderijen en denk je ‘dat lijkt wel een foto?’. Dat kan goed kloppen! Ik mix graag (eigen) fotografie werk met mijn schilderkunst. Dit doe ik voor mijzelf, maar ook op basis van bestellingen.

Wil je een uniek Pop Art schilderij?

Jaarlijks produceer ik zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun eindbestemming bij binnenlandse- en buitenlandse galeries, maar ook bij particulieren. Wil je zelf een door mij gemaakt schilderij kopen? Dat kan! Bekijk mijn vorige werken online of doe gerust een aanvraag.

Artwork collectie Neem contact op

error: Content is protected !!