PERSBERICHT/UITNODIGING MINICONCERT MET PRESENTATIE CD EN KUNSTBOEK JACK LIEMBURG & TON SNIJDERS

jack_72dpi

Zanger-performer-kunstenaar Jack Liemburg en toetsenist Ton Snijders presenteren op 9 december 2018 vanaf 16.00 uur hun allernieuwste CD “Kleuren van de Liefde” met een mini-optreden in Mansion24 in Apeldoorn. De CD is onderdeel van een kunstboek met alle zelfgeschreven songteksten. Het boek bevat voor elk nummer een kunstwerk van Jack Liemburg die niet alleen zanger maar ook een bekend kunstenaar is.

“Kleuren van de Liefde” is opgenomen in de Teclats studio van topmuzikant Ton Snijders die jarenlang heeft samengewerkt met rasartiesten als o.a. Ramses Shaffy, Liesbeth List en Stef Bos. Sinds 1991 behoort hij tot de vaste begeleidingsband van Frank Boeijen.

“Kleuren van de Liefde” is een rendez-vous met alles wat je niet kunt zien, maar er wel is. Een tot de verbeelding sprekende beeldtaal in een kleurenspectrum van verlangen, passie, verlies, levenskracht, verwondering en liefde. Dat is het hoofdmotief waar alles om draait.

Een gedeelte van de opbrengst doneert Jack aan het KWF als ondersteuning van kankeronderzoek. Jack’s ex-vrouw en muze Cindy is op jonge leeftijd overleden aan kanker en liet Jack en zijn zoon achter. “Kleuren van de Liefde” is een hartstochtelijk postuum eerbetoon aan Cindy.

Het miniconcert met de CD- en boekpresentatie is op zondag 9 december 2018 en begint om 16.00 uur. Adres: Mansion24, Leienplein 5, 7311 EE Apeldoorn.

Mogelijkheid voor optreden en/of interview: Jack & Ton komen graag naar je toe om in jouw studio of programma op te treden. Ze willen je alle ins en outs van hun nieuwe CD en kunstboek vertellen en staan open voor een interview. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Jack Liemburg en Ton Snijders voor een studio-optreden en/of interview:

 

Doe hier alvast de pre-order van de CD plus het kunstboek.

Leave your comment