[smartslider3 slider=2]

Moderne schilderijen van Jack Liemburg

Bekijk de volledige Artwork collectie

Kleurrijk, groot & dynamisch

Bent u een kunstliefhebber? Of bent u op zoek naar kunst om ruimtes in uw woning mee te decoreren? Bent u daarom op zoek naar moderne schilderijen? Maak kennis met kunstenaar Jack Liemburg. Als kunstenaar is Jack in korte tijd uitgegroeid tot een bekende naam, zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn kunstwerken zijn moderne schilderijen waarbij fotografie gecombineerd wordt met schilderwerk. Dit zorgt voor een uniek en authentiek kunstwerk, volledig in de eigen stijl die Jack zich heeft toegeëigend. Moderne schilderijen van Jack zijn onderscheidend, kleurrijk, groot en dynamisch. Tevens zijn ze waardevast en worden ze consequent goed gewaardeerd bij galerijen. De kunst van Jack kan online besteld worden. Deze wordt vervolgens kosteloos thuisbezorgd en opgehangen. Daarbij krijgt u na 5 jaar ook een inruilgarantie. Bent u benieuwd naar de pop art schilderijen die Jack al heeft geschilderd en wilt u deze eens met eigen ogen komen bekijken? Dan kunt u ook contact opnemen om zijn galerij te bezoeken. Jack is telefonisch bereikbaar via 06 19947417.

Moderne schilderijen, persoonlijk voor jou gemaakt

Wie van moderne schilderijen houdt, is bij Jack aan het juiste adres. Wist u dat Jack ook een schilderij voor u op maat kan maken? Een persoonlijk kunstwerk, bij u aan de muur. Veel unieker kan het niet. Jack produceert jaarlijks zo’n 200 tot 300 doeken en hBodeeft ook persoonlijke kunstwerken mogen maken voor bekende Nederlanders, waaronder Formule 1 coureur Max Verstappen en voetballers Danny en Daley Blind. Naast persoonlijke schilderijen verleent Jack ook persoonlijk interieur advies. Hij kan bij u thuis langskomen en u adviseren over de kunst die het beste past bij uw inrichting. Daarbij kijkt hij onder meer welke kleuren goed zouden staan.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Neem een kijkje binnen de kunstgalerij van Jacksart

Over Jack

Jack Liemburg was niet altijd al kunstenaar van beroep. Zo’n tien jaar geleden besloot hij dat hij genoeg had van zijn baan. De creativiteit die bij hem onder het oppervlakte aan het borrelen was móest eruit, waarop hij de kunstwereld instapte. Als kunstenaar maakt hij moderne schilderijen, welke als pop art gekenmerkt kunnen worden. Fotografische schilderkunst, grote doeken, rauwe schoonheid. Dát is Jack. Met een rijk kleurenpalet wordt u als kijker in een andere wereld getrokken, een wereld die dynamisch is, energetisch, fantasievol, soms zelfs onnavolgbaar. Door zijn schilderkunsten met fotografie te combineren blijft de realiteit echter toch binnen handbereik. Het resultaat is een fascinerend kunstwerk, gemaakt op een manier zoals alleen Jack dat kan.

Kom de galerij van 800m2 bekijken!

Wilt u langskomen bij de galerij van Jack om zijn moderne schilderijen te komen bekijken? Of wilt u een bezoek aan huis inplannen voor persoonlijk advies over kunst die bij jouw interieur past? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Jack is telefonisch te bereiken via het nummer 06 19947417. Ook kunt u een bericht sturen door het online contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!