Moderne schilderijen van Jack Liemburg

Ben je een kunstliefhebber en hou je van moderne schilderijen? En ben je met name op zoek naar fotografische schilderkunst om ruimtes in je woning of bedrijfspand mee te decoreren? Mijn naam is Jack Liemburg, en ik laat je met plezier mijn collectie zien.

Als kunstenaar heb ik in korte tijd een naam mogen opbouwen, zowel in Nederland als daarbuiten. Mijn kunstwerken zijn moderne schilderijen waarbij fotografie gecombineerd wordt met schilderwerk. Dit zorgt voor een uniek en authentiek kunstwerk, volledig in de unieke stijl die ik mezelf heb toegeëigend.

Bekijk een deel van mijn collectie

Bekijk de volledige Artwork collectie

Kleurrijk, groot & dynamisch

Mijn moderne schilderijen zijn onderscheidend, kleurrijk, groot en dynamisch. Tevens zijn ze waardevast geworden doordat ze consequent goed gewaardeerd worden bij galerijen. Je kan mijn kunst online bestellen als je dit wenst. Het wordt vervolgens kosteloos thuisbezorgd en opgehangen. Daarbij krijg je na 5 jaar ook een inruilgarantie.

Ben je benieuwd naar de kunstwerken die ik al heb geschilderd? Kom ze dan met eigen ogen bekijken. Je kan contact met mij opnemen om mijn galerij te bezoeken. Ik ben telefonisch bereikbaar via 085 – 1119599.

Moderne schilderijen, persoonlijk voor jou gemaakt

Wie van moderne schilderijen houdt, is bij mij aan het juiste adres. Wist u dat ik ook een schilderij voor je op maat kan maken? Een persoonlijk kunstwerk, bij jou aan de muur. Veel unieker kan het niet.

Ik produceer jaarlijks zo’n 200 tot 300 doeken en heb ook persoonlijke kunstwerken mogen maken voor bekende Nederlanders waaronder Formule 1 coureur Max Verstappen en voetballers Danny en Daley Blind.

Naast persoonlijke schilderijen verleen ik ook persoonlijk interieur advies. Ik kan bij je thuis langskomen en je adviseren over de kunst die het beste past bij je inrichting. Daarbij kijk ik onder meer welke kleuren goed zouden staan.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Bekijk de kunstgalerij van Jacksart

Moderne schilderijen van Jack Liemburg

Ik was niet altijd al kunstenaar van beroep. Zo’n tien jaar geleden besloot ik dat ik genoeg had van mijn baan. De creativiteit die bij mij onder het oppervlakte aan het borrelen was móest eruit, waarop ik de kunstwereld instapte.

Fotografische schilderkunst, grote doeken, rauwe schoonheid. Dát is waar ik voor sta.

Met een rijk kleurenpalet word je als kijker in een andere wereld getrokken, een wereld die dynamisch is, energetisch, fantasievol, soms zelfs onnavolgbaar. Door mijn schilderkunsten met fotografie te combineren blijft de realiteit echter toch binnen handbereik. Het resultaat is een bijzonder kunstwerk, gemaakt binnen mijn eigen stijl.

Jack kijkt naar zijn moderne schilderijen

Moderne schilderijen bekijken? Bezoek mijn galerij

Wil je langskomen bij mijn galerij om mijn moderne schilderijen te komen bekijken? Of wil je u een bezoek aan huis inplannen voor persoonlijk advies over kunst die bij jouw interieur past? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Ik ben telefonisch te bereiken via het nummer 085 – 1119599. Ook kun je een bericht sturen door het online contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

error: Content is protected !!