Kunstboek + CD “KLEUREN VAN DE LIEFDE”

binnenkant-kvdl

Zanger-performer Jack Liemburg raakt met het timbre van zijn gebronsde stemgeluid de harten van zijn publiek die hij als troubadour meeneemt naar een gevoelswereld van rijpende wijn aan een stamtafel waar het goed toeven is.

Vervuld van kosmische liefde geeft hij de belofte muzikaal gestalte om het leven ten volle te leven en te eren in al zijn facetten. Met een vleug parlando zingt Jack in doorleefde sferische kwetsbaarheid over zijn zoektocht naar zielenrust na een onbeschrijfelijk verlies. De fijnzinnige interactie met zijn bevriende muzikale rasartiesten en de subtiele compositorische akkoorden geven Jack de vocale kracht om uit het verleden tevoorschijn te komen en hij ontroerend kan laten horen dat de strijd ook in het heden niet is gestreden.

Jack wil niet slechts bestaan maar leven en zijn oeuvre met aureool omlijsten, zodat alles kan blijven doorgaan, de aarde kan blijven draaien en de energie kan blijven stromen, dat is zijn wereldbeeld. Onvermijdelijk neemt Jack de handschoen op om zijn zielenroerselen en oerbelofte aan zijn muze te bezingen; zodanig moedig, integer en breekbaar sterk dat werelden samenkomen en het aardse verdriet voor even oplost.

 

Het kunstboek met de CD “KLEUREN VAN DE LIEFDE”  is hier te bestellen.

Leave your comment