Kunst galerie Apeldoorn van Jacksart

Bekijk de volledige Artwork collectie

Zoek je een kunst galerie in Apeldoorn om kunst te bekijken of te kopen? Dan ben je van harte welkom in het atelier van kunstschilder Jack Liemburg. Hier kun je zijn grote, dynamische en kleurrijke schilderwerken komen bekijken. De kunst galerie is gelegen aan de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn.

Kunst in Apeldoorn gemaakt door Jacksart

Mijn naam is Jack Liemburg, ik ben ook wel bekend als Jacksart. Ruim 10 jaar geleden besloot ik mijn baan op te zeggen en verder te gaan als kunstenaar. Het was een zet die verrassend goed heeft uitgepakt! Vandaag de dag word ik gezien als een succesvolle kunstenaar. Ik heb mijn werken in vele verschillende galerieën mogen hangen. Bovendien zijn mijn schilderijen ook bij particulieren thuis te bewonderen.

Wil je kunst bekijken en cultuur snuiven? Bezoek de kunst galerie van Jacksart aan de Vlijtseweg 134 in Apeldoorn.  

kunst schilderij vrouw met vleugels

De kunstschilder van Apeldoorn

Als je graag kunst in Apeldoorn wil kopen, dan kan je bij mij meerdere soorten schilderijen aanschaffen. Ik voorzie in vrije werken. Maar ook in unieke, persoonlijke en op maat gemaakte schilderijen. Deze worden altijd met veel plezier door mij gemaakt.

Bij het laten maken van een schilderij op maat kunnen ook persoonlijke foto’s gebruiken, voor een extra persoonlijk eindresultaat.

Fotografische schilderkunst

Mijn stijl is makkelijk te herkennen en resulteert in schilderijen die waarde vast door galerieën gewaardeerd worden. Als ik schilderijen maak, combineer ik mijn eigen fotografie met schilderkunst. Zo haal ik mijn inspiratie onder meer uit eigen gevoelens en denkbeelden. Daarmee zorg ik ervoor dat deze manier van kunst maken resulteert in kleurrijke kunst met een hoog herkenbaarheidsgehalte.

Nederland schilderij in galerie

Openingstijden van het kunstatelier

De kunst galerie is open van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is de galerie op afspraak geopend en op zondag van 10:00 tot 13:00 uur. Als je wil komen, graag even bellen van te voren zodat je zeker weet dat we er zijn.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Impressie van de kunst galerie van Jacksart

Grote kunst galerie in Apeldoorn

Mijn kunst is in mijn galerie in Apeldoorn te bewonderen, maar ook in diverse andere galerieën. Wil je graag langskomen om inspratie op te doen of gewoon om mijn kunst te bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Bij art galleries vind je een overzicht van galerieën die mijn werk leveren.

Wilt u kunst kopen of huren?

Mijn schilderijen worden zowel te koop als te huur aangeboden. Dus ideaal als je mijn schilderijen graag thuis of op kantoor wil ophangen en van afwisseling houdt. Enkele voordelen van kunst bij mij aanschaffen zijn:

  • Onderscheidende en kenmerkende kunst
  • Produceert jaarlijks 200 tot 300 schilderijen
  • Waardevaste schilderijen
  • Kleurrijk, groot en dynamisch
  • Inruilgarantie – na 5 jaar
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Een persoonlijk kunstwerk door mij gemaakt tegen scherpe prijzen

Over Jack, de kunstschilder achter Jacksart

Ik ben sinds ruim 10 jaar actief als kunstschilder in Apeldoorn. Intussen hangen mijn schilderijen in diverse galerieën, alsmede bij particulieren thuis. Zo heb ik ook een uniek en persoonlijk schilderij mogen maken voor diverse bekende Nederlanders. Bijvoorbeeld voor voetballers Danny en Daley Blind, Glennis Grace, en Formule-1 coureur Max Verstappen.

Mijn werken laten een kwetsbare en ruwe schoonheid zien met een focus op het alledaagse. Daarnaast zorgen de fotografische elementen in combinatie met het rijke kleurenpalet voor een totale belevenis en een fantasie die op volle toeren kan draaien.

Al mijn kunstwerken zijn een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt.

Kunst galerie in Apeldoorn bezoeken?

Heb je interesse in het bezoeken van een kunst galerie te Apeldoorn? Zoals eerder gezegd heet ik jou van harte welkom in mijn galerie aan de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn. Indien je meer wilt weten over het laten maken van een uniek en persoonlijk kunstwerk en de prijzen die ik daarvoor hanteer kan je telefonisch contact opnemen via 085 – 1119599.

Maak een afspraak

error: Content is protected !!