Kunst en cultuur in Apeldoorn met Jacksart

Bekijk de volledige Artwork collectie

Bent u op zoek naar kunst in Apeldoorn om te kopen of te bekijken? In de galerie van kunstenaar Jack Liemburg van Jacksart aan de Christiaan Geurtsweg 12 te Apeldoorn kunt u unieke kunst bekijken. Jacksart is het bedrijf van kunstschilder Jack Liemburg. Ruim 10 jaar geleden besloot hij zijn baan op te zeggen en verder te gaan als kunstenaar. Het was een zet die goed heeft uitgepakt. Vandaag de dag is hij namelijk een succesvol kunstenaar die zijn werken in vele verschillende galerijen heeft hangen. Ook zijn deze bij particulieren thuis te bewonderen. Jack verkoopt zijn werk (zowel vrije werken als persoonlijke, op maat gemaakte schilderijen) namelijk ook tegen aantrekkelijke prijzen.

Wilt u kunst bekijken en cultuur snuiven in Apeldoorn? Bezoek de galerij van kunstenaar Jack Liemburg van Jacksart! Deze is gevestigd aan de Christiaan Geurtsweg 12 en is iedere dag tussen 11.00 en 14.00 uur geopend.

Tegen scherpe prijzen kunst kopen van dé kunstschilder van Apeldoorn

Als u graag kunst in Apeldoorn wilt kopen kunt u bij Jacksart zowel vrije werken als unieke, persoonlijke en op maat gemaakte schilderijen aanschaffen. Deze worden altijd met veel plezier door kunstenaar Jack Liemburg gemaakt. Zijn stijl is makkelijk te herkennen en resulteert in schilderijen die waardevast door galerijen gewaardeerd worden. Bij het maken van de schilderijen combineert Jack fotografie met schilderkunst. Zijn inspiratie haalt hij onder meer uit zijn eigen gevoelens en denkbeelden. Deze manier van kunst maken resulteert in kleurrijke kunst met een hoog herkenbaarheidsgehalte. Bij het laten maken van een schilderij op maat kunnen ook persoonlijke foto’s gebruiken, voor een extra persoonlijk eindresultaat.

Wilt u de kunst van Jack Liemburg bekijken? Zijn galerij in Apeldoorn is elke dag geopend tussen 11.00 uur en 14.00 uur, op zaterdag alleen op afspraak.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Neem een kijkje binnen de kunstgalerij van Jacksart

Een 800 m2 grote kunst galerij in Apeldoorn

De kunst van Jack Liemburg is in zijn galerij in Apeldoorn te bewonderen, maar ook in diverse andere galerijen. Wilt u eens langskomen om inspiratie op te doen of gewoon zijn kunst te bekijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Op onze Art Galleries pagina treft u een overzicht van galerijen die werken van Jack leveren. Naast dat zijn werken te koop worden aangeboden kunt u er ook voor kiezen om ze te huren. Ideaal als u de werken van Jack graag thuis of op kantoor wil ophangen en u van afwisseling houdt.

  • Onderscheidende en kenmerkende kunst
  • 800m2 grote kunst galerij in Apeldoorn
  • Jaarlijks 200 tot 300 schilderijen geproduceerd
  • Totale kunst belevenis
  • Waardevast
  • Kleurrijk, groot en dynamisch
  • Inruilgarantie – na 5 jaar
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Een persoonlijk kunstwerk door Jack Liemburg tegen scherpe prijzen (al vanaf €2500,-!)

Over Jack, de kunstenaar achter Jacksart

De kunstenaar achter Jacksart, Jack Liemburg, is sinds ruim 10 jaar actief als kunstschilder te Apeldoorn. Zijn werken hangen in diverse galerijen, alsmede bij particulieren thuis. Zo heeft Jack ook een uniek en persoonlijk schilderij mogen maken voor diverse bekende Nederlanders, waaronder voetballers Danny en Daley Blind, en formule-1 coureur Max Verstappen. Zijn werken laten een kwetsbare, ruwe schoonheid zien met een focus op het alledaagse. De fotografische elementen in combinatie met het rijke kleurenpalet zorgen voor een totale belevenis en een fantasie die op volle toeren kan draaien.

Ieder kunstwerk van Jack Liemburg is een belevenis, een dynamisch avontuur dat u in vervoering brengt.

Kunst bekijken aan de Christiaan Geurtsweg 12 te Apeldoorn

Heeft u interesse in het bezoeken van een kunst galerij te Apeldoorn? Jack Liemburg, de kunstschilder achter Jacksart, heet u van harte welkom in zijn galerij aan de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn. Deze is iedere dag tussen 11.00 en 14.00 uur geopend voor bezoek, met uitzondering van zaterdagen (alleen op afspraak). Indien u meer wilt weten over het laten maken van een uniek, persoonlijk kunstwerk en de prijzen die Jack Liemburg daarvoor hanteert kunt u telefonisch contact opnemen via 06 511 21 958.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!