Kunst galerie Apeldoorn van Jacksart

Bekijk de volledige Artwork collectie

Ben je op zoek naar een kunst galerie in Apeldoorn om kunst te kopen of te bekijken? In de galerie van de kunstschilder Jack Liemburg  kunt u ontzettend veel unieke kunst komen bekijken. De kunst galerie is gelegen aan de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn.

Kunst in Apeldoorn gemaakt door Jacksart

Jacksart is het bedrijf van Jack Liemburg. Ruim 10 jaar geleden besloot hij zijn baan op te zeggen en verder te gaan als kunstenaar. Het was een zet die goed heeft uitgepakt. Vandaag de dag wordt hij gezien als een succesvolle kunstenaar die zijn werken in vele verschillende galerieën heeft hangen. Zijn schilderijen zijn ook bij particulieren thuis te bewonderen.

Wil je kunst bekijken en cultuur snuiven in Apeldoorn? Bezoek de kunst galerie van Jacksart aan de Vlijtseweg 134 – /hal 18. 

De kunstschilder van Apeldoorn

Als je graag kunst in Apeldoorn wil kopen dan kan je bij Jacksart meerdere soorten schilderijen aanschaffen. Jack voorziet zowel in vrije werken als in unieke, persoonlijke en op maat gemaakte schilderijen. Deze worden altijd met veel plezier door Jack Liemburg gemaakt.

Bij het laten maken van een schilderij op maat kunnen ook persoonlijke foto’s gebruiken, voor een extra persoonlijk eindresultaat.

Fotografische kunstschilder

De stijl van Jacksart is makkelijk te herkennen en resulteert in schilderijen die waardevast door galerieën gewaardeerd worden. Bij het maken van de schilderijen combineert Jack zijn eigen fotografie met schilderkunst. Zijn inspiratie haalt hij onder meer uit zijn eigen gevoelens en denkbeelden. Deze manier van kunst maken resulteert in kleurrijke kunst met een hoog herkenbaarheidsgehalte.

Openingstijden van onze galerie in Apeldoorn

De kunst galerie is maandag tot vrijdag open van 10:00 tot 16:00 uur, zaterdag op afspraak en zondag van 10:00 tot 13:00. Graag even bellen van te voren zodat je zeker weet dat we er zijn.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Impressie van de kunst galerie van Jacksart

Grote kunst galerie in Apeldoorn

De kunst van Jack Liemburg is in zijn galerie in Apeldoorn te bewonderen, maar ook in diverse andere galerieën. Wil je graag langskomen om inspiratie op te doen of gewoon om zijn kunst te bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Op onze Art Galleries pagina vind je een overzicht van galerieën die werken van Jack leveren.

Wilt u kunst kopen of huren?

De schilderijen van Jacksart worden zowel te koop als te huur aangeboden. Ideaal als je de schilderijen van de kunstschilder graag thuis of op kantoor wil ophangen en van afwisseling houdt. Enkele voordelen van Jacksart zijn:

  • Onderscheidende en kenmerkende kunst
  • Produceert jaarlijks 200 tot 300 schilderijen
  • Waardevaste schilderijen
  • Kleurrijk, groot en dynamisch
  • Inruilgarantie – na 5 jaar
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Een persoonlijk kunstwerk door Jack Liemburg tegen scherpe prijzen

Over Jack, de kunstschilder achter Jacksart

De kunstenaar achter Jacksart, Jack Liemburg, is sinds ruim 10 jaar actief als kunstschilder te Apeldoorn. Zijn schilderijen hangen in diverse galerieën, alsmede bij particulieren thuis. Zo heeft Jack ook een uniek en persoonlijk schilderij mogen maken voor diverse bekende Nederlanders, waaronder voetballers Danny en Daley Blind, en formule-1 coureur Max Verstappen.

Zijn werken laten een kwetsbare, ruwe schoonheid zien met een focus op het alledaagse. De fotografische elementen in combinatie met het rijke kleurenpalet zorgen voor een totale belevenis en een fantasie die op volle toeren kan draaien.

Ieder kunstwerk van Jack Liemburg is een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt.

Kunst galerie in Apeldoorn bezoeken?

Heb je interesse in het bezoeken van een kunst galerie te Apeldoorn? Jack Liemburg, de kunstschilder achter Jacksart, heet jou van harte welkom in zijn galerie aan de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn. Indien je meer wilt weten over het laten maken van een uniek, persoonlijk kunstwerk en de prijzen die Jack Liemburg daarvoor hanteert kan je telefonisch contact opnemen via 06 511 21 958.

Maak een afspraak

error: Content is protected !!