Jack Vlog: New Pop Out Event: Food & Art @ Restaurant Jackies

tumbmail jack jackieskopie

Van 15 november tot en met 31 december opent Restaurant Jackies samen met Jacks Art een pop up restaurant op een nieuwe locatie in Deventer. Beleef een culinaire avond vol gezelligheid en art op een warme en nieuwe bijzondere locatie. The restaurant where Food meets Art! Reserveer snel een tafel voor een avond genieten van heerlijke Jackies gerechten en mooie wijnen.

Wie is Jack?
Jack Liemburg is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen, in Nederland en internationaal. Zijn kunstwerken zijn een combinatie van fotografie en schilderwerk, allemaal uniek en allemaal echt Jack. Doe inspiratie op en bekijk de kunst van Jack in de online galerij. www.jacksart.nl

Arrangement
U wordt ontvangen met een sparkling cocktail, brood en tafelwater, hierna wordt u verwend met een vier gangen keuze-menu, bijpassende wijnen en koffie als afsluiting. Het all-in arrangement duurt in totaal 2.5 uur.

Prijzen van all-in arrangement
Donderdag en Zondag: 45 euro pp.
Vrijdag en Zaterdag: 50 euro pp.

Wanneer?
Jackies Pop Out is van 15 november tot 31 december.
Geopend Donderdag t/m Zondag vanaf 17:00 uur.
Locatie: Grote Poot 1 in Deventer.

Gezelschappen en Bedrijven
Het is mogelijk om voor grotere gezelschappen (vanaf 20 personen) ook op elke andere dag te reserveren.

Jack’s private workshop
Bijzondere en unieke mogelijkheid is dat Jack tijd vrij maakt voor workshops. Onder zijn deskundige leiding leren deelnemers om zelf hun creativiteit om te zetten in een persoonlijk schilderij. Voor groepen en bedrijven als bijvoorbeeld teamuitje. Inclusief schilderij en geheel verzorgd diner bedraagt dit 110.- p.p (min 20 pers.) Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Reserveren
U doet een reserveer-aanvraag via onze site met de knop hieronder.
Wij gaan kijken of er plek is en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Pas hierna is uw reservering bevestigd.

Reserveren Pop Out doe je hier!

Reserveren voor JackiesNYC doe je hier!

Leave your comment