Grote schilderijen van Jack Liemburg

Zoek je grote schilderijen om thuis of in je bedrijfspand op te hangen? Ben je liefhebber van moderne kunst? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Jack Liemburg en ik ben kunstenaar van beroep. Sinds mijn overstap naar de kunstwereld heb ik in relatief korte tijd een naam mogen opbouwen.

Fotografische schilderkunst

Mijn stijl kun je fotografische schilderkunst noemen. Ik produceer grote schilderijen waarbij ik fotografie en schilderkunst combineer. Het resultaat is een uniek en authentiek schilderij, gemaakt in mijn eigen stijl.

Bekijk de volledige Artwork collectie

Onderscheidende grote schilderijen

Mijn kunst is modern, kleurrijk, dynamisch en onderscheidend van andere kunst. Ook worden mijn schilderijen goed gewaardeerd op galerijen, waardoor ze erg waardevast zijn. Als je op zoek bent naar grote schilderijen die modern zijn kun je deze via de website bestellen. Na het plaatsen van een bestelling krijg je deze kosteloos thuisbezorgd en worden deze ook voor je opgehangen.

Besluit je om een schilderij te kopen? Dan krijg je na 5 jaar een inruilgarantie.

Als je mijn schilderijen zelf wilt komen bekijken ben je van harte welkom in mijn galerij. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je mij telefonisch bereiken via 06 19947417, of het contactformulier invullen op deze website.

Neem een kijkje binnen de Jacksart Gallery

 

Persoonlijke, grote schilderijen, voor u gemaakt

Ik bied ook custom made art aan. Grote schilderijen, speciaal voor jou gemaakt. Kan het nog unieker? Ik maak elk jaar circa 200 tot 300 schilderijen en heb ook persoonlijke kunstwerken mogen maken voor bekende Nederlands. Onder meer Formule 1 coureur Max Verstappen en voetballers Danny en Daley Blind hebben thuis een schilderij van mij hangen.

Naast persoonlijke kunst kan ik ook bij jou op locatie langskomen voor persoonlijk advies over kunst voor bij je interieur. Ik geef advies over welke soort kunst en welke kleuren goed tot recht kunnen komen bij je interieur.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Over Jack – de artiest achter de grote schilderijen

Ik ben een kunstenaar die zo’n 10 jaar geleden de kunstwereld is ingestapt. Omdat mijn creativiteit eruit moest besloot ik mijn baan op te zeggen en een carrièreswitch te maken. Mijn stijl wordt gekenmerkt door grote schilderijen met fotografische schilderkunst en rauwe schoonheid. Ik sta voor een rijk kleurenpalet, dynamiek, energie, fantasie en onnavolgbaarheid. Als kijker word je even in een andere wereld gezogen. Omdat mijn schilderkunsten met fotografie gecombineerd worden blijft de werkelijkheid toch altijd binnen bereik. Dat zorgt voor een fascinerend eindresultaat, gemaakt in mijn eigengemaakte stijl.

Bezoek mijn galerij vol grote schilderijen

Heb je een vraag over de grote schilderijen van Jack? Wil je een afspraak maken voor een bezoek aan mijn galerij? Of voor een bezoek bij jou op locatie voor persoonlijk advies over kunst bij je interieur? Neem dan gerust contact op! Dat kan door te bellen naar 085 – 1119599 of door het online contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Vlijtseweg 134 – /hal 18 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

error: Content is protected !!