[smartslider3 slider=2]

Unieke, grote schilderijen van Jack Liemburg

Bekijk de volledige Artwork collectie

Fotografische schilderkunst

Houdt u van kunst? Zoekt u grote schilderijen om thuis of in uw bedrijfspand op te hangen? Bent u liefhebber van pop art? Dan bent u bij Jack Liemburg aan het juiste adres. Jack is een kunstenaar die in korte tijd een naam heeft weten op te bouwen op zowel nationaal als internationaal gebied. Zijn stijl is een fotografische schilderkunst te noemen. Hij produceert grote schilderijen waarbij hij fotografie en schilderkunst combineert. Het resultaat is een uniek en authentiek schilderij, in een stijl die alleen aan Jack toekomt. Zijn kunst is modern, kleurrijk, dynamisch en onderscheidend van andere kunst. Ook worden ze goed gewaardeerd op galerijen, waardoor ze erg waardevast zijn. Als u op zoek bent naar grote schilderijen die modern zijn kunt u deze via de website bestellen. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u deze kosteloos thuisbezorgd en worden deze ook voor u opgehangen. Bij uw aankoop krijgt u na 5 jaar een inruilgarantie. Als u de schilderijen van Jack zelf wilt komen bekijken bent u van harte welkom in zijn galerij. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u Jack telefonisch bereiken via 06 19947417, of het contactformulier invullen op deze website.

Neem een kijkje binnen de Jacksart Gallery

 

Persoonlijke, grote schilderijen, voor u gemaakt

Jack biedt ook custom made art aan. Grote schilderijen, speciaal voor u gemaakt. Kan het nog unieker? Jack maakt elk jaar circa 200 tot 300 schilderijen en heeft ook persoonlijke kunstwerken mogen maken voor bekende Nederlands. Onder meer Formule 1 coureur Max Verstappen en voetballers Danny en Daley Blind hebben thuis een schilderij van Jack hangen. Naast persoonlijke kunst kan Jack ook bij u op locatie langskomen voor persoonlijk advies over kunst voor bij uw interieur. Hij geeft advies over welke soort kunst en welke kleuren goed tot recht kunnen komen bij uw interieur.

Meer informatie over een kunstwerk op maat

Over Jack

Jack Liemburg is een kunstenaar die zo’n 10 jaar geleden de kunstwereld is ingestapt. Omdat zijn creativiteit eruit moest besloot hij zijn baan op te zeggen en een carrièreswitch te maken. Zijn stijl wordt gekenmerkt door grote schilderijen met fotografische schilderkunst en rauwe schoonheid. Jack staat voor een rijk kleurenpalet, dynamiek, energie, fantasie en onnavolgbaarheid. Als kijker wordt u even in een andere wereld gezogen. Omdat zijn schilderkunsten met fotografie gecombineerd worden blijft de werkelijkheid toch altijd binnen bereik. Dat zorgt voor een fascinerend eindresultaat, gemaakt in een stijl zoals alleen Jack dat kan.

Bezoek de galerij van Jack!

Heeft u een vraag over de grote schilderijen van Jack? Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan zijn galerij? Of voor een bezoek van Jack bij u op locatie voor persoonlijk advies over kunst bij uw interieur? Neem dan gerust contact op! Dat kan door te bellen naar 06 19947417 of door het online contactformulier in te vullen.

De kunstgalerij is gevestigd op de Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn.

Maak een afspraak

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!