Custom art

Home » Custom Art

In opdracht

Jack Liemburg maakt ook kunst op maat. Op basis van je eigen beeldmateriaal, ideeën of een bepaald thema maakt Jack speciaal voor jou een persoonlijk schilderij. Uniek, bijzonder en helemaal in de kenmerkende stijl van Jack.

Een persoonlijk kunstwerk is een prachtige herinnering aan een bijzondere situatie of mooie momenten in het leven. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsjubileum, die ene sympathieke collega, een bedrijfsovername, het vertrek van een directie lid, je gezin met de kinderen, hartstochtelijke momenten, of ter nagedachtenis aan een dierbare overledene. Of het nu persoonlijk of zakelijk is, het behoort allen tot de mogelijkheden.

Een persoonlijk kunstwerk van Jack op maat kan al vanaf 2500,- euro. Een leuk idee om medewerkers of bestaande klanten bij jullie bedrijf te betrekken!

 

 

Schilderij in opdracht voor Tanja
Schilderij in opdracht voor Glennis Grace
Schilderij in opdracht voor fam. Blind

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk kunstwerk? Vraag een vrijblijvende offerte aan door hieronder op de link te klikken.

Offerteaanvraag

Op basis van je eigen beeldmateriaal, ideeën of een bepaald thema maakt Jack speciaal voor jou een persoonlijk schilderij.

Uniek, bijzonder en helemaal in de kenmerkende stijl van Jack.
error: Content is protected !!