Artwork

Bekijk hier de collectie

Home » Artwork

Artwork

Wil je een schilderij kopen, inspiratie op komen doen of een kunstwerk bekijken? De galerij in Apeldoorn is elke dag geopend tussen 11:00 uur en 14:00 uur, op zaterdag alleen op afspraak. Wil je langskomen buiten de genoemde tijden, neem dan contact op met Jack door te bellen naar 06 51121958.

Neem contact op

Groot schilderij kopen voor modern interieur

Mijn naam is Jack Liemburg en ik ben een kunstenaar. Door een groot schilderij van mij te kopen haal je een kleurrijk en dynamisch kunstwerk in huis dat echt in het oog springt. Ik produceer jaarlijks 200 tot 300 schilderijen, waar ook veel op maat gemaakte kunstwerken tussenzitten. Diverse bekende Nederlanders hebben mijn kunst in hun woning hangen, waaronder Max Verstappen en Danny en Daley Blind. Vul een grote muur bij je thuis of op kantoor op met een totale kunstbelevenis. Ik produceer mijn werken op grote linnen doeken. De afmetingen zijn bespreekbaar.

  • Waardevaste schilderijen
  • Inruilgarantie na 5 jaar
  • Totale kunstbelevenis
  • Gratis thuisbezorgd en opgehangen
  • Styling advies
  • Zowel huur als koop

Meer weten? Bel gerust voor meer informatie: 06 511 219 58.

XXL schilderijen, op maat gemaakt

XXL schilderijen van mij zijn net even wat anders. Mijn grote schilderijen tonen de kwetsbare rauwe schoonheid van de alledaagse realiteit. Kleurrijk, dynamisch, onwerkelijk soms. Wie zijn ogen op zijn kunstwerken laat vallen kan zijn fantasie even de vrije loop laten gaan. Ik onderscheid me door fotografie met schilderkunst te combineren. Een op maat gemaakt schilderij kopen kan daarom extra persoonlijk zijn door een eigen foto te gebruiken.

Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Schilderij kopen van 2 meter breed

Omdat ik ook kunst op maat lever is de afmeting van je schilderij bespreekbaar. Indien gewenst kun je zeer grote schilderijen kopen, tot wel 2 meter breed. Om mijn werken eens met eigen ogen te bekijken kun je ook een van mijn galerijen bezoeken. Ik beschik over mijn eigen kunstgalerij, gevestigd aan de Christiaan Geurtsweg 12 te Apeldoorn. De galerij is iedere dag tussen 11.00 uur en 14.00 uur geopend.

Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken.

Advies over schilderijen en een modern interieur

Heb je het gevoel dat je interieur een make-over kan gebruiken of toe is aan wat aanpassingen? Ik kom graag bij je thuis voor persoonlijk styling advies. Hierbij ontvang je onder meer advies over welke schilderijen er bij een modern interieur passen, welke kleurcombinaties goed werken en de inrichting van je interieur.

Een groot schilderij van Jack Liemburg kopen

Neem voor meer informatie over het kopen van grote schilderijen of het maken van een afspraak gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 511 219 58, per e-mail en door middel van het contactformulier op de website.

Bewonder de kunst van Jack in de online galerij

Neem contact op
Stel een vraag
Whatsapp
06-511 219 58
error: Content is protected !!