Artwork - Jacksart schilderij kopen?

Bekijk hier de collectie

Home » Artwork

Artwork

Wil je een origineel Jacksart schilderij kopen? Bekijk hier mijn officiële online artwork collectie.

Liever inspiratie op komen doen of een van mijn kunstwerken in het echt bekijken? Mijn galerie in Apeldoorn is maandag tot vrijdag geopend tussen 10:00 uur en 16:00 uur, zaterdag op afspraak en zondag van 10:00 tot 13:00. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wil je langskomen buiten de genoemde tijden? Bel mij (Jack) dan op 085 -1119599.

Neem contact op

Groot schilderij kopen voor modern interieur

Wil je een groot schilderij kopen van een bekende kunstenaar? Mijn naam is Jack Liemburg en ik produceer grootte, kleurrijke en dynamische kunstwerken die echt in het oog springen.

Groot schilderij op maat kopen

Jaarlijks mag ik zo'n 200 tot 300 schilderijen maken, waar ook veel op maat gemaakte kunstwerken tussen zitten. Diverse bekende Nederlanders hebben mijn kunst in hun woning hangen, waaronder Max Verstappen en Danny en Daley Blind. Wil jij ook een grote muur bij jou thuis of op kantoor vullen met een totale kunstbelevenis? Neem contact op voor meer informatie.

Zo groot als je zelf wil

Ik produceer mijn werken op grote linnen doeken. De afmetingen zijn bespreekbaar. Daarbij kun je het zo groot maken als dat je zelf wilt. Besluit je om een groot schilderij bij mij te kopen, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Waardevaste schilderijen
  • Inruilgarantie na 5 jaar
  • Totale kunstbelevenis
  • Gratis thuisbezorgd en opgehangen
  • Styling advies
  • Zowel huur als koop

Meer weten? Bel gerust voor meer informatie: 06 511 219 58.

XXL schilderijen, op maat gemaakt

XXL schilderijen van mij zijn net even wat anders. Mijn grote schilderijen tonen de kwetsbare rauwe schoonheid van de alledaagse realiteit. Kleurrijk, dynamisch, onwerkelijk soms. Wie zijn ogen op zijn kunstwerken laat vallen kan zijn fantasie even de vrije loop laten gaan.

Grote fotografische schilderkunst

Ik onderscheid me door fotografie met schilderkunst te combineren. Een op maat gemaakt schilderij kopen kan daarom extra persoonlijk zijn door een eigen foto te gebruiken.

Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Schilderij kopen van 2 meter breed?

Indien gewenst kun je schilderijen kopen van 2 meter breed. Wil je mijn werken met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van mijn galerijen. Ik beschik over mijn eigen kunstgalerij, gevestigd aan de Christiaan Vlijtseweg 134 te Apeldoorn. De galerij is maandag tot vrijdag van 10:00 tot 16:00 geopend, zaterdag op afspraak en zondag van 10:00 tot 13:00.

Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken.

Advies over schilderijen en een modern interieur

Heb je het gevoel dat je interieur een make-over kan gebruiken of toe is aan wat aanpassingen? Ik kom graag bij je thuis voor persoonlijk styling advies. Hierbij ontvang je onder meer advies over welke grote schilderijen er bij een modern interieur passen, welke kleurcombinaties goed werken en de inrichting van je interieur.

Een groot schilderij van Jack Liemburg kopen

Neem voor meer informatie over het kopen van grote schilderijen of het maken van een afspraak gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 085 - 1119599, per e-mail en door middel van het contactformulier op de website.

Bewonder de kunst van Jack in de online galerij

error: Content is protected !!