Art galleries

Nationaal en Internationaal

Home » Art Galleries

Art galleries

Wil je inspiratie op doen in een kunstgalerie en de unieke kunstwerken van Jacksart in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in een van de kunstgalerieën verspreid door heel Nederland.

Hieronder een overzicht van de locaties.

Nationaal

Jacksart Gallery en Art Centre - Apeldoorn

Excellent - Utrecht

Muskee Gallery - Groningen

Muskee Gallery - Leeuwarden

CNS Gallery - Badhoevedorp

Gallery Rembrandt - Eindhoven

Art Concept International BV - Nijmegen

Internationaal

La Trintiti Sluis

Ahoy Gallery Palma de Mallorca


Industriële kunstgalerie

De kunstgalerie in Apeldoorn  is maandag tot vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur, zaterdag op afspraak en zondag van 10:00 tot 13:00 uur. Graag even bellen van te voren zodat je zeker weet dat we er zijn.

Wil je langskomen buiten de genoemde tijden, neem dan contact op met Jack door te bellen naar 06 51121958. De Jacksart kunstgalerie bevindt zich aan de Vlijtseweg 134 - /hal 18 in Apeldoorn.

De kunstgalerieën van Jacksart

Unieke kunstwerken worden altijd voorzien van een certificaat van echtheid getekend door Jack en genummerd. Een aantal galerieën in Nederland leveren exclusief het werk van Jack.

 

Aanbieders via marktplaats bieden vaak werk aan maar beschikken hier niet over. Koop uw werk alleen via een erkende art gallery met certificaat.Twijfel je over de herkomst van een werk mail ons dan de offerte en afbeelding naar info@jacksart.nl

‘Hoe mooi zou dat zijn: mijn schilderijen die overal ter wereld hangen en dat Jacksart net zo’n bekende naam is als Dolce & Gabbana’

error: Content is protected !!